Instrucțiuni pentru Pagina de Protest

Internet: Pagina De Protest Options

Settings saved.

Protest Page

Please choose the date on which you would like the notice for protest to occur.

Saving these options will reset all of the cookies, so visitors will see the message again even if they have already seen it.


Please enter protest-date in YYYY-MM-DD format.

Please enter the time for starting protest on the protest date (hour number).

Please enter the time for ending protest on the protest date (hour number).

By default, after a visitor has seen the message, all other visits to your site will show the regular content. If you check the box above, they will see the message every time they visit your site (as long as it’s active).

Optional URL for information page to link to.

Optional Image (banner or logo). if starts with http it will be external, otherwise it must residue in plugin directory

Title for protest notice (if an image is active as banner, used as alt-attribute
Către Guvernul Statelor Unuite ale Americii

Noi suntem Internetul. Faceți o nouă încercare să legiferați această penibilă CISPA prin care să puteți controla și cenzura oamenii. Asta nu se va putea. Deja controlați serviciile media, economia, criminalitatea subterană,complotul național și puterea noastră de muncă. DAR NU VEȚI AVEA INTERNETUL NOSTRU!

Legea americană care ar transforma Google, Facebook și Twitter în spioni legali și inamovabili ai guvernelor tocmai a fost votată în Camera Reprezentanților.
Această lega va afecta întreaga populația a globului, nu doar pe cetățenii USA. Oricine are un cont pe Facebook va fi subiect al analizei guvernului USA. Acesta este motivul pentru care utilizatorii de pretutindeni ai Internetului i se opun. Peste 1,5 milioane de persoane au semnat petiții împotriva ei. Dar Congresul SUA este surd. Această lege permite lărgirea terorii și opresiunii permițând corporațiilor să urmărească fiecare acțiune a noastră pe Internet dându-le astfel să revină la o practică pe care au iubit-o întotdeauna și pe care nu au abandonat-o niciodată: FASCISMUL.

Vom închide Internetul pentru 24 de ore, începând cu ora 8 dimineața zilei de 22 aprilie. Acesta va fi gestul nostru de protest împotriva acestei legi a terorii. Chiar cu tot Internetul strigând întru stoparea CISPA, Camera Reprezentanților a SUA a ratat ocazia de a o face, orbită de sacoșele cu bani și rahat livrate sistematic de lobbyștii corporațiilor. Așa că vom lua acțiunea asupra noastră și vă vom deschide ochii. Toate websiturile populare și principale vor fi închise până când dvs., domnule DronObama, ne veți promite că veți uza de dreptul de veto pentru a opri legea CISPA în Senat.

Luați-o ca un protest sau ca o amenințare, cum vă vine. Un lucru e cert: nimeni, nici dvs. nici oricine altcineva în lume nu poate controla Internetul, așa că nu mai încercați! Opriți-vă din a mai cheltui banii plătitorilor de taxe pe inițierea unor astfel de Campionate De Pișat Contra vântului.

Suntem Anonymous.
Suntem Legiune.
Nu iertăm.
Nu uităm.
Așteaptă-ne.

Short information text about protest


Additional informations for protest

Securizează-ți websitul

Din cauza numeroaselor probleme de vulnerabilitate pe care platforma WordPress le are in acest moment si a deselor atacuri asupra acestui CMS, recomandam tuturor instalarea a trei pluginuri care vor creste securitatea contului dumneavoastra si va vor proteja pe viitor.
Pentru oricare din aceste pluginuri este necesar sa va logati la contul dumneavoastra de WP-admin, sa navigati la meniul Plugins si sa selectati optiunea Add New/Adauga.

  • Timthumb Vulnerability –verifica automat si periodic siteul dumenavoastra pentru semne clare de compromitere.
  • BulletProof Security –protejeaza siteul dumneavoastra impotriva unei multimi de atacuri (XSS, RFI, CRLF, CSRF, Base64, Code Injection si SQL). Dupa ce ati instalat pluginul, va rugam sa navigati la meniul BPS Security proaspat creat si folositi optiunea de Create secure .htaccess File si dati click pe OK. Dupa aceea, mai jos pe pagina de setare a pluginului este nevoie de setati BulletProof Mode pentru toate optiunile afisate. Atentie! Acestea nu dispar dupa setare.
  • Wordfenceeste poate cel mai important plugin de securitate. Dupa instalare, este nevoie sa intrati in meniul acestui plugin, situat in subsolul meniul-coloana din stanga, si sa faceti o scanare a site-ului folosind optiunea Start a Wordfence Scan. Dupa scanare, va fi afisat un raport privind securitatea sistemului dumneavoastra, fisiere corupte sau suspecte, precum si alte vulnerabilitati.